Expo snapshotfotografie Vicky Bogaert

Jong talent Vicky Bogaert stelt de snapshots die ze nam met haar iPhone tentoon in haar eerste expo “I’m changing up what the story’s about” in Destelheide.

Vicky vertelt graag verhalen in haar beelden. Zo houdt ze het fotodagboek ‘my week in pictures’ bij, puzzelt ze liedjesteksten en foto’s bij elkaar en presenteert ze een polaroidverhaal. De foto’s van Vicky zijn meestal heel persoonlijk en stralen een dromerige sfeer uit.

In deze expo over iPhoneography gaan we de interactieve toer op. Er is een photobooth, je kan bij de polaroids je eigen verhaal verzinnen en woord-beeldcombinaties maken op het moodboard.

Bovendien lanceren we ook een fotowedstrijd met een professionele jury: vertel ons over jouw ‘week in Destelheide’ door een fotocollage te maken en win een polaroidfototoestel!

Wil je met je groep graag zelf aan de slag rond snapshotfotografie, maar weet je niet goed hoe? Destelheide biedt ook een workshop aan die gegeven wordt door Vicky zelf.

Bovendien is er ook een bibliotheek met boeken over (snapshot)fotografie die iedereen in Destelheide kan raadplegen om sessies rond fotografie te geven of om de expo te bezoeken.

Om de drie maanden organiseert Dharts, de kunsteducatieve dienst van Destelheide, een expo. In 2013 is STORIES het centrale thema van de tentoonstellingen. Na de expo "Mijn ouders zijn mijn ouders niet" is "I'm changing up what the story's about" de tweede tentoonstelling in het jaarthema.

Site Vicky Bogaert

Lees hier een interview met Vicky Bogaert en ontdekt de tips & tricks van snapshotfotografie.

Fotoalbum expo Vicky Bogaert

Bekijk hier de trailer van de expo van Vicky.